top of page
DSC_0170_edited.jpg

Magamról

Pszichológusként az ELTE klinikai- és egészségpszichológia szakirányán végeztem. Ezzel párhuzamosan, illetve jelenleg is részt veszek a Magyar Komplex Integratív Pszichoterápiás Egyesület (komplex integratív felnőtt és - gyermek terapeuta) és a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület (autogén tréning, relaxációs terapeuta) és a Magyar Pszichodráma Egyesület és a Magyar Családterápiás Egyesület által szervezett képzéseken és egyéb szakmai továbbképzéseken. 

Színművészeti kötődésem a segítő munkámban is fontos szálnak tartom: egy olyan kifogyhatatlan kútnak, amiből nap mint nap táplálkozhatom. Értékek és tapasztalatok a gyermeki nyitottságra, spontaneitásra való képesség fontosságáról, saját testünk megbecsüléséről, a másokkal közös munkáról, a siker és a megszégyenülés közt feszülő pengeélről, a változtatás és változás lehetőségéről. Mindenek felett arról, hogy mindezt mi élhetjük meg testben, lélekben, minden pillanatban aktuális önmagunkként.

A hozzám fordulóknak a figyelmemet, az időmet és teret kínálok, tudásommal és tapasztalataimmal támogatva őket nehézségeikben.

Rólam: About Me
bottom of page